O nama

FENIX INTERNATIONAL je osnovan 2003. godine. Danas je prepoznatljiv po uspehu kao poslovnom opredeljenju. Svoju poziciju zaslužno je stekao kao siguran i uspešan posrednik u prodaji turističkih aranžmana, stalnim nastojanjem da pruži najkvalitetniju profesionalnu uslugu svojim korisnicima kao i poslovnim partnerima.
Svoju ponudu FENIX INTERNATIONAL zasniva na realizaciji turističkih aranžmana, pažljivo odabranih i kvalitetno postavljenih destinacija u zemlji i inostranstvu (letovanja, zimovanja, đačke i studentske ekskurzije, posete međunarodnim sajmovima, vikend programi, kongresi, individualne rezervacije, itd...).
FENIX INTERNATIONAL je u mogućnosti da ponuđene programe prilagodi potrebama korisnika svojih usluga, izlazeći, na taj način, u susret Vašim zahtevima i željama.
U ponudi aranžmana tokom cele godine, najzastupljenije destinacije su Grčka, Turska i Bugarska, ali FENIX INTERNATIONAL permanentno proširuje svoju ponudu.
FENIX INTERNATIONAL može Vam uvek pružiti detaljnije informacije u svojim prostorijama u Kruševcu, u ulici Vece Korčagina 53.
Dobro došli